Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо се изказа особено любезно по адрес на футболиста на Барселона Неймар. Босът на „дюшекчиите“ отсече твърдо, че кариоката не е провокатор. Това се случи след реванша от четвъртфиналите за Купата на Краля между двата състава. Каталунците се класираха след общ резултат 4:2, но двубоят на „Висенте Калдерон“ бе белязан, особено през първата част от доста напрежение и любопитни, както и спорни моменти.

„В нашия отбор всички знаем и да печелим, и да губим“, започна Сересо, който добави, че е доволен от качеството на срещата.

„Миналата година елиминирахме Барселона за Шампионската лига, както и ги извадихме от борбата за титлата. Тази година те ни елиминираха. Във футбола е така. Доволни сме, че направихме един качествен мач. Разполагаме с добри играчи, с добър треньор и продължаваме да се борим за титлата“, каза още Сересо.

„Неймар е фантастичен играч. Не мисля, че е провокатор. Говори се, че е имало провокации от страна на Неймар по време на мача, но аз не съм видял нито една от тях. Така че не мога да кажа нищо“, завърши Енрике Сересо.