Десният бек на Барселона Даниел Алвеш открито призна, че неговият съотборник Неймар действително е обмислял варианта да напусне клуба.

Напоследък се шуми много около евентуална продажба на бразилския нападател, като постоянно изскачат нови и нови имена на потенциални купувачи.

Не Реал, а Манчестър Юнайтед е кандидатът за Неймар

Барса в шок, получи оферта на стойност стотици милиони за Неймар

Не само щедрите предложения на други отбори поставят Неймар пред дилема – в момента срещу него и баща му тече дело за укриване на данъци. Освен това родителят, който е и агент на футболиста, намекна, че острието не смята да удължава договора си с клуба.

Неймар отърва зандана засега

Бъдещето на Неймар в Барса поставено на карта

Алвеш е един от първите, които е направил опит да разубеди своя сънародник, ако се вярва на негово интервю пред испанското радио. „Никой не може да прави нещата, които той умее. Той се чуди дали да не играе някъде другаде, затова му казах да погледне назад през годините и да види какво са постигнали другите бразилци, играли в Барселона – дали са били успешни или не след преминаването си в други отбори“, каза Алвеш.

„Бразилците, които са били в редиците на Барселона, винаги са били сред любимците на феновете. Клубът трябва предложи на Неймар нов договор, те трябва да са луди, за да не го сторят. Неймар е човекът, който ще наследи Меси“, добави Алвеш.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS