Футболистът на Барселона Даниел Алвеш призна, че се е почувствал недооценен от клуба и феновете. Въпреки това, бразилецът коментира, че ще остане на „Камп Ноу“, за да изпълни контракта си.

„Почувствах се недооценен по малко от клуба, от феновете, но за всичко съм виновен аз. Когато свикнеш хората на едно по-високо ниво и след това има спад във формата ти, всички са много по-претенциозни. Не почувствах подкрепа от страна на хората в клуба, никой не застана зад мен. Знам, че трябва да се продават вестници, знам, че трябва да има сензации, но аз непрекъснато чета информации за това как ще идват мои заместници. Въпреки всичко и тези неща, които ме обидиха, аз ще остана да изпълня контракта си – до 2016-а година. Искам да остана с усещането, че съм изпълнил добре моите задължения“, започна Алвеш.

Колкото до това дали е имал разговори с наставника на тима Луис Енрике, Алвеш коментира: „Бях наясно, че Енрике се колебае и има съмнения. Предпочитам такива неща да ми се казват в очите, директно. А не да се държат с мен като с дете. Искам Луис да разчита на мен и да съумявам да помагам“.