Президентът на организационния комитет за Световното първенство през 2022 година в Катар Хасан Ал Тауади бе на посещение в Барселона през миналата седмица. Той заяви, че Катарските авиолинии имат желание да продължат спонсорския си договор с каталунския клуб, но все още няма нищо конкретно и официално.

„Катар и Барселона са едни добри приятели. Сигурен съм, че двете страни ще постигнат споразумение в близките седмици“, коментира Ал Тауади.

„Ние поддържаме повече от отлични взаимоотношения с президента Хосеп Мария Бартомеу“, добави един от ключовите хора в катарския спорт.

„Взаимоотношенията между Катар и Барселона функционират много добре. Мисля, че и двете страни печелят от партньорството си. Катарските авиолинии са изключително доволни от спонсорския договор с Барселона, който донесе огромна популярност на компанията. Освен това имаме много успешни проекти между катарското правителство и Барселона. Сигурен съм, че Катар чрез авиолиниите или друга местна компания с глобално значение ще продължи да бъде освен спонсор на Барселона. Вярвам, че партньорството между Катар и Барселона ще продължи още дълги години“, каза още Хасан Ал Тауади.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS