Наставникът на Барселона Луис Енрике засипа с похвали звездата на тима си Лео Меси след постижението му при разгрома над Севиля. Аржентинецът реализира поредния си хеттрик, с който счупи рекорда по отбелязани голове в Примера дивисион. 

Меси задмина легендата Телмо Сара и вече има 253 гола в испанския елит на сметката си. Според Луис Енрике, това постижение никога няма да бъде подобрено и той се радва, че е треньор на най-великия играч в историята на футбола. 

"Аз съм един от най-големите щастливци да мога да работя с него ежедневно. Наистина не мога да го сравня с друг играч, за мен просто Лео е най-великият в историята на футбола. Това, което постигна днес, е феноменално. Никой друг никога няма да го повтори", сподели Луис Енрике след мача. 

Сега фанфарите са около аржентинеца, но през седмицата той хвърли в смут феновете на каталунците, като намекна, че един ден може да си тръгне. Наставникът на отбора коментира и тази тема. 

"Няма драма тук. Меси знае, че феновете го обичат и са готови на всичко за него. Самият той се чувства като у дома си в нашия град. Аз обичам да живея в настоящето и ви казвам, че всичко е наред", заяви още треньорът на каталунците.