Наставникът на Барселона Луис Енрике похвали двете си звезди Неймар и Лео Меси, които в момента се намират в страхотна форма. Според него обаче, те не могат сами да носят успехите на каталунците, а зависят от останалите си съотборници. 

"Меси и Неймар са ключови играчи за нашия тим. Но те не са сами на терена, зависят от всички останали. Но също така и отборът зависи от тях, за да постигне целите си в мача. Искам да отлича представянето на целия отбор, а не на всеки по отделно", сподели Луис Енрике. 

Следващият мач на "блаугранас" е с Атлетико Мадрид за Купата на Краля. Каталунците имат преднина от един чист гол след първия мач, но им предстои тежък реванш на "Висенте Калдерон". 

"Ще бъде огромна грешка, ако приемем, че сме фаворити в този мач. Ако гледаме цифрите от миналия сезон, то те са фаворити, ако гледаме от настоящия - ние. Но ще бъде грешка да подхождаме по този начин."

"Искам просто да видя едно хубаво футболно шоу в сряда. В този мач ние просто трябва да победим и имаме възможността да се класираме напред. Само това е важното", сподели още Луис Енрике.