Наставникът на Барселона Луис Енрике остави открехната вратата за евентуално участие на голямата звезда на тима му Лео Меси в мача с аматьорите от Вияновенсе за Купата на Краля в сряда вечер на "Камп Ноу". 

Аржентинецът съвсем наскоро се възстанови от травма в коляното и има нужда от игрови минути. Но в същото време едва ли третодивизионният съперник е точното място за участието му. 

"Дали Меси ще играе? Интересен въпрос. Може да играе, може и да не играе. Първо момчетата ми ще разберат титулярния състав, а после и всички останали. В сряда ще разберете дали Лео ще участва в този мач", сподели Луис Енрике. 

В този двубой определено все още има интрига, тъй като играчите на Вияновенсе не се предадоха предварително и стигнаха до нулево равенство в първия мач. Носителите на Купата на Краля обаче сега ги посрещат на своя "Камп Ноу". 

"Имайки предвид какво се случи в първия мач, няма да ни е никак лесно. Това нулево равенство е доста коварно, защото всяко голово равенство ни изхвърля от турнира. Ако искаме да защитим трофея си, трябва да бием всеки и първото препятствие е именно Вияновенсе", сподели още Луис Енрике.