Старши треньорът на Барселона Луис Енрике разкри, че каталунците ще бъдат активния по време нз зимния трансферен прозорец, въпреки блестящото им представяне през сезона до момента.

Освен великолепния си състав, Енрике ще разполага и с новите си попълнения Алейш Видал и Арда Туран от януари, но въпреки това Енрике ще се оглежда за още футболисти.

"Винаги съм за подсилване на отбора", заяви Енрике на пресконференция в петък. "Винаги трябва да се подобряваме, винаги има неща, които да бъдат усъвършенствани и при които можем да сме по-добри."

"Загубихме играчи в края на миналия сезон, така че този сезон има разлики. Винаги обичам да подобрявам нещата и ще говорим по този въпрос, когато дойде трансферният прозорец."

Специалистът опита и да стопира еуфорията след победите над Реал Мадрид и Рома. Тези мачове са, за да си осигуриш три точки в първенството и три точки, за да завършим начело в групата в Шампионската лига, но не повече.

"Сега трябва да продължим така, за да печелим точки и да печелим различни турнири, и да стигаме до финали - има още дълъг път дотам."

"Не трябва да позволяваме моралът ни да пада прекалено надолу, когато нещата не вървят добре, както и не трябва да се вълнуваме прекалено, когато нещата вървят, както е в момента."

"Все още остават две трети от сезона", допълни Енрике.