Една от големите звезди на Барселона Неймар се връща в групата на тима за мача с Виляреал. Бразилецът пропусна първия двубой с Елче миналия уикенд заради проблеми с глезена. Преди това пък имаше проблеми с гърба. 

Нападателят на каталунците не проведе особено добра подготовка през лятото и дори да се появи на терена срещу "жълтата подводница", вероятно ще е резерва. Всичко обаче зависи от наставника Луис Енрике. 

Големият проблем пред наставника е свързан с контузията на един от основните му халфове Андрес Иниеста. Той е с болки в коляното и затова не попадна сред избраниците на специалиста за този двубой. 

Отдавна се знае, че той няма да може да разчита на още двама играчи. Това са наказаният Хавиер Масчерано, както и новото попълнение Луис Суарес, който е със спрени права чак до октомври. 

"Изглеждаме много добре, след като имахме цяла седмица да се подготвяме на високи обороти. Познаваме много добре Виляреал, които са изключително силен отбор. Няма да ни е лесно, но ние сме подготвени", заяви Луис Енрике.