Звездата на Барселона Неймар напоследък блести не само с формата си и головете за каталунците, а и като плейбой. Откакто наскоро се раздели с дългогодишната си приятелка Бруна, той не спира да слиза от страниците на таблоидите с любовните си завоевания. 

22-годишният бразилски ас в момента е в родината си за празниците и изглежда не си е губил времето. Местни булевардни издания го засякоха с пищна красавица, а двамата дори не се скриха и после публикуваха снимки заедно. 

Хубавицата до Неймар е 23-годишната Камила Карам, която работи като физиотерапевт. Малко след като публикува фотосите с футболиста от папараците в социалните мрежи, тя побърза да отрече за връзка с него и твърди, че двамата са само приятели. 

В Бразилия обаче твърдят, че двамата са били заснети и в доста по-горещи пози и приятелството им явно граничи с интимност. Тези снимки обаче така и не са видели бял свят все още. 

Иначе наскоро името на Неймар беше свързвано и със сръбска сексбомба, но той категорично отрече да има вземане-даване с нея. Отделно от нея за още доста дами се говори, че са минали през леглото му след раздялата с Бруна.