Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви преди първия мач на каталунците в Шампионската лига, че има доста неща, които трябва да подобрява в състава си. Барса стартира в най-комерсиалната надпревара утре, 17 септември, с домакинство на Апоел, от 21.45 часа българско време.

„Като цяло има доста неща, които трябва да подобряваме, но сме добре. Моята цел сега е да спечелим първия мач. Толкова притеснен съм сега, колкото преди двубоя с Атлетик. Това е различен турнир. Работата преди тези мачове е малко по-специфична“, започна Луис Енрике.

„Този мач е първият ни, но той има основно значение. Не е толкова атрактивен, но се нуждаем от феновете ни. Тази среща е толкова важна за нас, колкото и срещата ни с ПСЖ“, каза още Енрике.

„Намирам Неймар за изключителен играч. Той направи чудесен предходен сезон, а сега очаквам да е още по-добър“, допълни специалистът.

Колкото до положението в основния конкурент на каталунците в Примера - Реал Мадрид, наставникът обясни: „Очаквам моят отбор да бъде на ниво. Положението на останалите не ме интересува. Следваме нашия си път“.

„Меси ни учудва във всяка тренировка. Ние сме състав, който разполага с много играчи, които дават решения“, завърши Луис Енрике.