Рекордьорът по голове в Шампионската лига Лионел Меси ще бъде използван на различни позиции в Барселона. Поне такова е намерението на старши треньора Луис Енрике. Специалистът настоя, че не се притеснява да променя позицията на Меси на терена за доброто на отбора. „Ще има мачове, в който Лео ще е основно в центъра, а ще има и други, в които той ще играе в по-предни позиции“, сподели Луис Енрике пред TV3.“Това, което ни интересува е да му позволим да играе с топката, колкото може повече“, добави треньорът.

„Меси е най-великият играч на всички времена. Футболът е царят на спортовете, знаете колко е тежко да играеш на високо ниво. Но Меси не спира да го прави и винаги удивлява хората с нещо ново, каза още Луис Енрике.

„Доволен съм от победата. Играхме добре на този труден терен. Пресирахме добре съперника. Имаме ясна идея как трябва да играем. Точно това характеризира Барса в последните години, а ние продължаваме напред със същата цел“, заяви Енрике.

Луис Суарес

източник: БГНЕС

Уругваецът Луис Суарес, който се разписа за Барселона срещу АПОЕЛ в Шампионската лига пък сподели: „Не съм бил нетърпелив да отбележа. Бях спокоен, въпреки че не бях реализирал. Важното е, че помагам на отбора, защото резултатите са на първо място.“