Наставникът на Барселона Луис Енрике заяви, че стражът на тима Марк-Андре тер Стеген подобрява формата си. Специалистът говори преди мача от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига срещу Борусия Мьонхенгладбах. Срещата е в сряда, 28 септември, от 21.45 часа българско време.

„Тер Стеген израства. Харесва ми да мисля така. Научи езика, почти говори вече каталунски. Той подобрява формата си и трябва да продължава така. Това трябва да е целта на всеки професионалист“, започна Луис Енрике.

Колкото до предстоящия съперник на испанския гранд в турнира на богатите, Енрике каза: „Базирайки се на общите познания, Мьонхенгладбах е доста труден противник. Отборът прилага висока преса. Трябва да излезем на терена много добре позиционирани. Мьонхенгладбах има бързи футболисти, а ние трябва да открием техните слаби страни. Иначе, ако блеснат, ще страдаме“, каза още Енрике.

„Би ми харесало да предоставя възможност на всички да играят. Това обаче не е възможно. Не мога да говоря по състава си, като цяло. Така ще дам информация на противниковия треньор“, завърши специалистът.