Треньорът на Барселона - Луис Енрике, не изключва възможността Пеп Гуардиола да е подготвил изненади в полуфиналния двубой от Шампионската лига между каталунците и Байерн Мюнхен в сряда. 

Енрике призна, че баварците са силен отбор и отсъствието на множеството контузени играчи в състава им не може да окаже влияние върху мача.

"Познавам Пеп много добре и той познава Барселона отлично. Познава и футболистите, познава и мен. Сигурен е в това, което ние ще правим на терена. Може и да ни е подготвил някоя изненада. Гуардиола е номер 1. Двата отбора играем по сходен начин. Важно е кой отбор как ще реагира в някои ключови ситуации. Някои решения са изцяло в ръцете на играчите. Това ще бъде един от най-атрактивните мачове в Европа", заяви Луис Енрике на пресконференция преди двубоя с Байерн.

Той говори и за променения стил на Байерн след назначаването на Гуардиола.

"Байерн е един от най-добрите в Европа. Допуска много малко голове. След идването на Пеп стилът им е променен. Харесва ми да ги гледам. Отсъствието на контузените играчи в състава на Байерн няма да реши крайния победител. Присъствието на Пеп няма да окаже влияние върху Лионел Меси. В подобни мачове най-малките детайли решават крайния изход", каза още Енрике./БТА