Полузащитникът на Ювентус Пол Погба има желание да премине в Барселона, но само ако оттам удовлетворят финансовите му претенции. Според каталунското издание „Спорт“ френският национал е пожелал годишна заплата от 12 милиона, която към момента не е по силите на „блаугранас“.

Агентът на футболиста – Мино Райола е в постоянен телефонен контакт с ръководството на Барса, като ясно е заявил, че за да доведе звездата на Ювентус в Испания, то на „Камп Ноу“ трябва да отправят оферта като тази на Манчестър Сити. Самият Погба не смята да намалява претенциите си, макар Барселона да е предпочитаната дестинация на този етап.

Ако Барса удовлетвори претенциите на Погба, то това ще го превърне във втория най-скъпоплатен играч на каталунците зад Лионел Меси и Неймар, като ще изпревари Луис Суарес. При съгласие от страна на каталунците Райола ще направи всичко възможно, за да убеди Ювентус да склони за продажба. Въпреки това на този етап Барса по-скоро не възнамерява да осигури подобно възнаграждение за Погба.