Педро Родригес и Адриано вероятно карат своята последна седмица като футболисти на Барселона, твърдят медиите в Испания. Говори се, че в близките дни ще стане ясно къде ще се състезават двамата играчи през новата кампания.

Както е известно, интерес към Педро има Манчестър Юнайтед, а според слуховете във вторник се очаква да има среща между ръководствата на Барса и манчестърци във връзка с осъществяване на сделката. Неназовани източници казват, че „червените дяволи“ са склонни да предложат 30 милиона евро за Педро.

Договорът на Педро с Барселона е до 2019 година, като се разкрива, че в него съществува освобождаваща клауза – 150 милиона евро. Именно тя се сочи като евентуална пречка за осуетяване на сделката с тима, воден от Луис ван Гаал.

Колкото до Адриано, интерес към него засвидетелства Рома, но според слуховете от каталуския клуб са отхвърлили една оферта на „вълците“. Запознати обаче твърдят, че все още нищо не е решено окончателно. Адриано има контракт с тима от „Камп Ноу“ до 2017 година.