Легендата на България - Христо Стоичков, бе включен в рекламния клип на Барселона за новия титулярен екип. В главната роля е Роналдиньо заедно с Карлес Пуйол и Андрес Иниеста, а във видеото са включени записи с изяви на звезди от миналото и настоящето - Лионел Меси, Пеп Гуардиола, Луис Енрике, Жерар Пике, Ламин Ямал, Роналд Араухо, Педри, Рафиня и Гави.
 
В клипа Христо Стоичков се появява в разговор по телефона с младия защитник Алехандро Балде. “Прегръщам те горещо, приятел", казва Камата, на което бранителят отговаря с “Какъв идол!".

Новите фланелки се връщат към един от рядко използваните формати, в които ги няма стандартните райета, а тениската просто е разделена на две - на синьо и червено. С подобни Барса игра през сезони 1999/2000 и 2008/09 г.

Във видеото вземат участие още Роналдиньо, Андрес Иниеста и Карлес Пуйол, а на кадри се виждат и други знаменити фигури от историята на клуба като Пеп Гуардиола, Жерар Пике, Луис Енрике, Роналд Куман и Лионел Меси.

Във видеото е представен и женският отбор на Барселона, който доминира в последните години не само в Испания, но и в Европа.