Аржентинецът Карлос Тевес сподели, че никога не е харесвал футбола и би предпочел да гледа голф вместо "Ел Класико" между Реал Мадрид и Барселона.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити твърди, че се е забавлявал единствено, когато е бил с топката в крака.

"Никога не гледам футбол. Не го харесвам. Ако дават "Ел Класико", просто сменям канала и пускам голф. Не съм бил никога фанатичен фен. Обичам го само, когато го играя и най-вече, когато топката е в моите крак", сподели 34-годишният нападател пред аржентинското списание Clarin.

По-късно през октомври Тевес ще изведе своя родния отбор Бока Хуниорс в полуфинален мач за Копа Либертадорес срещу бразилския Палмейрас. Възможен противник на финала за гранда от Буенос Айрес би бил вечният враг Ривър Плейт.

Карлос Тевес е юноша на Бока Хуниорс, като през тази година той се завърна в тима от своето детство. В Европа Тевес е играл за Уест Хем, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус, като е трикратен шампион на Висшата лига и двукратен първенец в Серия А. През сезон 2007/2008 г. Тевес вдига трофея и от Шампионската лига с тима на Манчестър Юнайтед.