Сагата на лятото по трансфера на Неймар ще приключи в рамките на днешния ден! Новината е на испанския вестник "Спорт", който се позовава на източници, близки до сделката. При това този ултиматум бил поставен от президента на Пари Сен Жермен Насер ал Хелайфи. 

Според въпросните източници, той привикал рано тази сутрин спортния директор Леонардо и му обявил, че не иска повече да вижда бразилеца и да направи всичко възможно да затвори сделката в рамките на деня, но и при добри условия за клуба. 

В началото на деня делегация от ръководството на каталунците отиде в Париж и директно се насочи за преговори с Леонардо. Очакванията са да има споразумение в близките часове, макар избистрянето на формалностите по сделката да се забавят още ден-два. 

Най-пресните информации от Испания са, че от Барса са склонни на една последна отстъпка в разговорите. Тъй като нямат намерение да извадят исканите 300 млн. евро, последната им оферта ще е 80 млн. евро накуп, както и пращането на Филипе Коутиньо на "Парк де Пренс".