Агентът на Жан-Микаел Сери – Франклин Мала разкри шокиращи подробности и опит за саботаж от страна на Пари Сен Жермен, който се е намесил в преговорите между Барселона и Ница.

Сери: Това не е последният ми мач за Ница

Мала сподели в интервю за RAC1, че каталунският гранд вече е постигнал договорка, както със Сери, така и с ръководството на Ница, когато парижани също са решили да се намесят и да осъществят обрат в събитията.

“Беше напълно възможно да се стигне до сделка, тъй като Барса и Ница бяха в напреднали преговори. Миналият вторник (15 август) испанците бяха във Франция, за да обсъдят качествата на Сери, въпреки че вече бяха добре запознати с тях. От ПСЖ дойдоха три дни по-късно и започнаха да оказват натиск на Ница в опит да вземат играча. Откачено е. Те просто искат да го на****т на Барса”, категоричен бе Мала.

Сери разочаровал Барселона с изявите си срещу Наполи

Барселона опитва по всякакви начини да привлече нови играчи особено след трансфера на Неймар в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. До момента обаче каталунците срещат сериозни трудности в преговорите, за която и да е трансферна цел. Към момента в полезрението на Барса са още Филипе Коутиньо от Ливърпул и Усман Дембеле от Борусия Дортмунд.