След като взе миналото лято Неймар срещу 222 млн. евро от Барселона, Пари Сен Жермен се е насочил към друг от асовете на каталунците. В трансферните планове на наставника Томас Тухел е световният шампион от това лято Усман Дембеле. 

Очакванията бяха шампионите на Испания категорично да отрежат французите за сделка. Най-малкото, защото платиха 120 млн. евро за него на Борусия Дортмунд и тепърва очакват да разкрие потенциала си. 

Но според "Мундо Депортиво", всъщност Барса няма да откаже преговори за трансфер на Дембеле. Дори парижани са започнали да опипват почвата отдалеч и са попитали какво би било необходимо, за да се стигне до сделка. 

Отговорът на каталунците обаче едва ли ще се хареса на ПСЖ. Те са категорични, че няма да започнат преговори, ако в офертата за Дембеле не присъства като разменна монета Адриен Рабио. А освен това и доплащане. 

Тухел няма никакво намерение да се разделя с Рабио, така че това ще направи разговорите доста сложни. Двата тима обаче имат повече от половин месец, за да се договорят, ако наистина искат да правят бизнес.