Проблемите на Барселона в атака най-после ще приключат. От началото на сезона каталунците така и не могат да използват новия си тризъбец в атака, състоящ се от новото попълнение Антоан Гризман, както и от Лео Меси и Луис Суарес. Причината е в травмите на последните двама. 

Аржентинецът все още не е играл този сезон, докато уругваецът получи травма още в първия кръг при загубата от Атлетик Билбао. Сега обаче южноамериканското дуо е на прага на завръщането си в игра, съобщава вестник "Спорт". 

Още в понеделник Суарес ще започна тренировки на пълни обороти. Очаква се най-късно в средата на следващата седмица и Меси да почне да се готви под пълна пара с останалите си съотборници. Така те ще са готови за мача с Валенсия на "Камп Ноу" в събота. 

Досега единствен на разположение на наставника Ернесто Валверде беше Антоан Гризман, но си личеше, че изпитва проблеми, когато няма помощта на другите двама основни футболисти в нападението на каталунците. Сега ще се види как ще играят тримата по едно и също време.