Отборът на Барселона победи Бетис с 5:2 в среща от втория кръг на Ла Лига, играла се на „Камп Ноу”. Набил Фекир откри резултата в 15-ата минута, а в 41-ата Антоан Гризман изравни. Останалите попадения в срещата паднаха през второто полувреме – Гризман реализира втория си гол, Перес Сайол  също се разписа за каталунците в 56-ата минута, а малко по-късно Жорди Алба също беше точен, В 77-ата минута Артуро Видал покачи на 5:1, а крайния резултат оформи Лорен.

В 15-ата минута Набил Фекир откри резултата в срещата след страхотно взаимодействие с Лорен. Испанският нападател изведе Фекир на чиста позиция и за французина остана само да преодолее вратаря и да стреля в долния десен ъгъл.

В 38-ата Рафиня се включи добре в наказателното поле и овладя страхотен пас, преди да шутира към вратата. Ударът му беше блокиран от защитник, който се хвърли с невероятен шпагат.

В 41-ата Антоан Гризман реализира първия си гол за Барселона. Французинът достигна до центрирана топка и нанесе удар, който вратарят не можа да отрази.

Втората част започна атрактивно и само пет минути след началото Гризман вкара второ попадение, след като пое подаване и стреля неспасяемо в левия ъгъл.

Няколко минути по-късно Перес Сайол получи подаване на границата на наказателното поле и стреля. Топката обаче премина встрани от дясната греда.

В 56-ата минута испанският нападател бе точен след неспасяем удар в долния ляв ъгъл на вратата на Даниел Мартин Фернандес.

Четири минути по-късно Жорди Алба направи резултата 4:1 за каталунците. Футболистът си освободи пространство в наказателното поле, за да получи подаване от Серхио Бускетс, и изпрати топката в долния десен ъгъл.

В 77-ата Артуро Видал стигна до топката пред вратата и ударът му влетя в мрежата от горната част на дясната греда.

Две минути по-късно Лорен направи резултатът 5:2. Нападателят стреля от границата на наказателното поле и топката влетя право в горния десен ъгъл на вратата.

В добавеното време на срещата Гризман пропусна да оформи своя хеттрик. Французинът си освободи пространство в наказателното поле и отправи удар, но Даниел Мартин Фернандес направи удивително спасяване.

Барселона постигнаха първата си победа през новия сезон, след като в предишния кръг загубиха от Атлетик Билбао. Така, с три точки, каталунците заемат девета позиция в класирането. От своя страна, Бетис се намира в дъното на таблицата след записването на две загуби.