Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че всички в клуба трябва да подходят много спокойно относно продължаването на договора на Лионел Меси.

„Лас Палмас е един от отборите в Примера, който има философия сходна на нашата. Те се опитват да контролират топката и да диктуват събитията на терена“, коментира Енрике.

„Луис Суарес има 100 гола в 120 мача, а това е нещо уникално. Това са невероятни показатели. Аз съм впечатлен от него не само като футболни умения, а и като човек“, добави треньорът на Барселона.

„Реал Сосиедад един от най-силните отбори. Мачовете за купата ще бъдат много страстни. Ще имаме трудности, но трябва да ги преодолеем и да се класираме за полуфиналите.“

Барса дава сигнали, че може да изтърве Меси

„Клубът се произнесе много ясно относно подновяването на договора на Меси. Самият футболист също обяви неговата идея. Трябва да подходим с търпение и спокойствие. “

Барса дава 35 милиона на Меси

„Ние нямаме право на повече грешки. Задължително трябва да печелим и да очакваме Реал Мадрид да бърка, за да може да скъсим разликата. Единствено победите могат да притиснат нашия съперник“, каза още Луис Енрике.  

Енрике: Няма друг като Меси

Неймар сигурен: Меси скоро ще преподпише с Барса