Барселона спечели убедително с 4:0 срещу Бетис на “Камп Ноу” в среща от 32-рия кръг на Ла Лига. Попаденията отбелязаха Андреас Кристенсен (14), Роберт Левандовски (36), Рафиня (39), а Гуидо Родригес си вкара автогол в 82-ата минута. Почти час гостите играха с човек по-малко, след като  Едгар Гонсалес беше изгонен за втори жълт картон. 
 
Срещата ще се запомни най-вече с дебюта на 15-годишния талант на каталунците Ламин Ямал. Другата добра новина за Барселона е завръщането в игра на Усман Дембеле, който заради контузия беше аут в продължение на около три месеца, 
 
Срещата започна скучно, но още с първия си удар в 14-тата минута "блаугранас" поведоха. Рафиня центрира в наказателното поле на Бетис и завърналият се след контузия Кристенсен направи 1:0. В 36-ата минута Левандовски удвои след асистенция на Жул Кунде, а три минути по-късно Рафиня покачи на 3:0. 
 
Бетис имаше шанс да намали в 53-тата чрез юношата на Барса Хуан Миранда, но ударът му беше спасен от Тер Стеген. Тази ситуация обаче беше изключение на фона на пълната доминация на домакините. В 57-ата Левандовски дори удари греда, с което пропусна да забие четвърти гол. 
 
В 82-ата минута след центриране на Ансу Фати халфът на Бетис - Гуидо Родригес прати топката в собствената си врата - 4:0. Секунди по-късно в игра за Барселона се появи детето-чудо Ламин  Ямал, който дори можеше да отбележи в дебюта си.