Личният агент на Усман Дембеле Муса Сисоко отново изрази недоволството си от ръководството на Барселона. Двете страни така и не могат да се разберат за нов договор на нападателя, а наскоро един от директорите се закани, че французина го чакат санкции. Коментира се, че той може да бъде забит на пейката до лятото.

“Не може Усман да бъде заплашван, че при отказа да преподпише няма да играе 6 месеца. Такъв вид натиск няма да свърши работа, не и при нас. Може би при други мениджъри това би минало, но не и при мен”, разлюти се Сисоко пред "Радио Монте Карло".

“Не знаем какво ще се случи, защото за момента нямаме нито устна договорка, нито нещо подписано. Шефовете на Барса сами са си виновни, че започват да губят Дембеле. Още от самото начало ние изявихме готовност да разговаряме при определени условия, но без да затваряме врати. Ако от клуба искаха да преговаряме, можеха да се опитат да се седна с нас на една маса и да обсъждаме нещата. Няма обаче никакви разговори, а само заплахи Усман да не играе повече. Това е забранено! Ще се борим за правата на Дембеле”, добави агентът.

Според испанските медии разминаването идва от там, че Усман Дембеле иска по-висока заплата и солиден бонус, докато клубът не е съгласен на това.