Жорди Алба заяви, че очаква Жулен Лопетеги да остане в Реал Мадрид, защото го заслужава.

„Много е важно да победим Интер. След първите два мача имаме шест точки, колкото и Интер. Нашата цел е да останем лидери, но Интер е много труден съперник“, коментира Алба.

„Надяваме се да покажем най-доброто, на което сме способни. Отсъствието на Лео ще ни се отрази при всички положения негативно. Той е най-добрият футболист в света. Ние сме длъжни да се справим без него“, добави защитникът.

„Рано е да говоря за подновяването на моя договор. Аз съм спокоен. Не знам нищо ново. Ръководството на клуба трябва да реши кой футболист заслужава нов договор и кой не“, продължи той.

„Аз имам отлични отношения с Лопетеги. Той е страхотен човек, който ми е помогнал много. Той заслужава да остане начело на Реал Мадрид, защото е голям професионалист. Очаквам да остане начело на Реал Мадрид.“

„Меси не само вкарва голове, но играе по страхотен начин и за съотборниците си. Много трудно ще бъде някой да го замени. Изобщо не знам дали е подходящо да говорим за подобно нещо. Надявам се, че все пак ще успеем да се справим без него“, каза още Жорди Алба.