Полузащитникът на Барселона Артур Мело заяви, че Шампионска лига е специален турнир, а каталунците имат големи очаквания.

„Много сме концентрирани и знаем колко трудно ще ни бъде в предстоящия мач срещу Олимпик Лион. Имаме големи очаквания да продължим напред в турнира. Ние трябва да играем по възможно най-добрия начин“, коментира бразилският футболист.

„Шампионска лига е специален турнир. Когато играхме на „Уембли“, беше фантатично“, добави халфът.

„Разбира се, че мечтаем за тези мачове от много време. Сигурен съм, че утре ще има голям спектакъл на „Камп Ноу“.

„Коутиньо е страхотен. Моето мнение е, че той е един от най-добрите в света. Той е наясно, че има мачове, в които не дава най-доброто, на което е способен. Ние го познаваме добре и знаем неговите възможности“, допълни той.  

„Неймар в Реал Мадрид? Това е възможност, която Неймар лично трябва да прецени. Той ми е приятел и му желая най-доброто. Не знам дали ще вземе решение да остане в ПСЖ или ще отиде в друг отбор. Като приятел му желая всичко най-добро“, продължи бразилецът.

„За мен беше огромна мечта да живея в Барселона. Всичко се случи толкова бързо.“

„Аз имам огромна отговорност, играейки с тези футболисти на Барселона.“

„В цял свят се знае, че когато се завърнеш от контузия се нуждаеш от време, за да навлезеш в ритъм. Аз се чувствам добре и съм на 100% готов, за да изиграя 90 минути. Благодаря на лекарския екип на Барселона, които ми помогнаха много в толкова труден момент за мен“, каза още Артур.