От Барселона най-после са се примирили с категоричния отказ на Ливърпул да продаде футболиста Фелипе Коутиньо, съобщава Liverpool Echo. Сагата между каталунския гранд и мърсисайдци трае вече цяло лято, като само преди няколко дни и третото предложение  на стойност 130 милиона евро на испанския гранд бе отхвърлено.

Барселона се отказа от Коутиньо

В понеделник Sky Sports разкри, че каталунците са изпратили имейл на мърсисайдци, в който ги уведомяват, че им поставят окончателна дата за отговор - до 19:00 часа в неделя, след което офертата ще бъде оттеглена.

Ливърпул игнорира ултиматума на Барселона за Коутиньо

"Мисля, че Ливърпул не е имал намерение да отговаря, което на теория означава край на всичко това. Краят на историята за преминаването на Коутиньо в Барселона. Във футбола не бива да се правят догадки за бъдещето, но ако Барселона държи на думата си, то ще оттегли предложението, тъй като Ливърпул не желае да продава Филипе", заключи специалистът по испански футбол на "Sky Sports" Гийом Балаг.

Според Liverpool Echo нищо не би могло да промени решението на ръководството на мърсисайдци.

Нищо чудно, че отказаха: Барса с абсурдни условия за Коутиньо

В последното предложение на Барселона за 130 милиона съществуваха абсурдни условия, като от въпросната сума само 80 милиона ще постъпят веднага в касата на Ливърпул, а останалите 50 милиона са бонуси.