Бащата на звездата на Барселона Неймар зарадвал шефовете на клуба с благата вест, че синът му ще продължи да играе за „блаугранас“ и през следващата кампания. Това научи Mundo deportivo, като източници на медията твърдят, че това е резултатът от проведената среща между родителя и ръководството на тима.

ПСЖ търси законови вратички, за да вземе Неймар

В Бразилия убедени: Сделката ПСЖ - Неймар е факт

На сбирката, провела се в САЩ, където Барса е на турне, част от предсезонната подготовка, Неймар-старши обявил, че в действителност синът му имал някои колебания дали да продължи на „Камп Ноу“ с оглед примамливата оферта на Пари Сен Жермен, но в крайна сметка бащата уверил, че той има силата да го убеди да остане при носителя на Купата на Краля.

Sport.es разкрива какво си казали Меси, Пике, Суарес и Неймар

Припомняме, че в последните седмици има доста спекулации, че Неймар ще премине на „Парк де Пренс“. Говори се, че парижани са склонни да платят главозамайващата освобождаваща клауза на бразилеца, която се равнява на 222 милиона евро. В резултат на всичко това, испанските медии писаха, че е имало среща между Неймар, Лионел Меси, Жерар Пике и Луси Суарес. Целта била въпросното трио да разубеди колегата си и да го накара да остане.