Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу продължава с настоятелните действия около трансфера на Антоан Гризман. Твърди се, че голямата звезда на Атлетико Мадрид ще бъде първото ново попълнение на „каталунците” през лятото.

Спекулациите за бъдещето на французина в Атлетико не спират в последно време, а по последни информации, Гризман е сигурен за Барселона, като клубът от „Камп Ноу” ще плати 100 млн. паунда.

Симеоне: Гризман ще бъде свободен да си тръгне.. в един момент

Днес в испанските медии се появиха информации, че вчера Бартомеу е вечерял със сестрата на Гризман, която движи част от делата му, както и родителите на футболиста. Срещата се е състояла в елитен ресторант в Барселона, пишат още в Испания.

Въпреки непрестанните спекулации за сделката, към този момент от Барселона не са отправили официално запитване за възможността Гризнам да бъде привлечен, както и за неговата цена.

Желанието на самия футболист бе да напусне Атлетико още преди началото на този сезон, но трансферът бе блокиран от клуба, който нямаше как да намери него заместник заради забраната за привличане на нови фубтолисти, която изтича на 1 януари.