Малкият Фелипе е сред най-големите фенове на нападателя на Барселона Лионел Меси. 10-годишното хлапе боготвори петкратния носител на „Златната топка“, а пореден израз на обичта му към десетката на каталунците бе направен на рождения ден техничаря на 24 юни. Момчето чакало в продължение на целия ден пред дома на Меси в родния му град Росарио, само за да му каже „Честит Рожден Ден“ и да си направи снимка с него.

За любопитния момент разказва бащата на малчугана, който споделя за трепетите на сина си.

„Фелипе беше със свое приятелче, беше усетил, че има празник. Отидох да го видя и да поприказваме. Видяхме как Тиаго и Матео излизат заедно с баба си. Децата постояха още малко, а след това приятелят на сина ми си тръгна. Фелипе остана да чака сам още известно време“, споделя родителят на 10-годишното хлапе пред La Capital.

Как Меси без малко щял да се озове в Реал Мадрид

„Привечер, към 18 часа, самият Меси излезе. Тогава синът ми извика „Честит Рожден Ден“ и го помоли да си направят снимка. Той прие. Селфито направи лично Меси. Сега няма да мием телефона поне една година“, допълни с усмивка развълнувано бащата на Фелипе.

Припомняме, че на 24 юни Меси навърши 30 години. С това празниците в живота на нападателя не спират. На 30 юни лидерът на Барса ще мине под венчилото с дългогодишната си половинка Антонела. 

Марадона сред отлъчените от сватбата на Меси

Десетте предизвикателства пред 30-годишния Меси

Меси плаща 255 000 евро, за да избегне затвора