Голямата битка между Реал Мадрид и Барселона е несъмнено един от най-вълнуващите мачове в световния футбол. Ел Класико отдавна е повече от обикновен двубой, като този сблъсък има различни измерения.

Погалиха Рамос за балтията, от Реал пак са недоволни

Едно от тях е съревнованието между две от звездите на каталунците и „лос бланкос“ - Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Съперничеството между две от най-изявените имена в Царя на спортовете винаги се следи с особен интерес, а така бе и при изминалото издание на големия сблъсък на Испания.

Специални поздрави за Меси за 500-те му гола

Барселона победи с 3:2 вечния си съперник на „Сантиаго Бернабеу“, а един момент сякаш остана в периферията на многото емоции покрай напеченото дерби.

Меси и Барса подновили преговорите?

Става дума за един прекрасен жест между големите опоненти на терена – Меси и Роналдо. Любопитен кадър, които се появи в испанските медии два дни след двубоя на 23 април, показва поздрава между двамата големи лидери на испанските грандове. А в страната не пропускаха да отбележат, че държанието на португалеца и аржентинеца един спрямо друг демонстрира колко голяма игра е футболът.