Какво нещо е животът! Само преди 12 месеца Барселона проправи път до Антоан Гризман, за да го привлече в състава си, но след дълъг размисъл нападателят отказа офертата. Сега самият той е поискал да отиде при каталунците, но е получил категоричен отказ от тях, пише вестник "Марка". 

Според изданието, сестрата на футболиста е поискала среща с хора от ръководството на "блаугранас", за да ги информира, че от лятото клаузата за разтрогването на договора му с "дюшекчиите" ще намалее от 200 на 120 млн. евро. 

Миналата година Барса предлагаше подобна сума за подписа на французина, като условието беше сделка да има преди Световното първенство. След дълъг размисъл Гризман отказа, преподписа с мадридчани и го стори в специален филм, продуциран от... Жерар Пике.

Тази негова постъпка, както и цялостното му поведение от миналото лято накарали каталунците категорично да отпратят хората на Гризман и да ги уверят, че негов трансфер на "Камп Ноу" не би бил възможен. Никога. Така по всичко личи, че той ще продължи да носи червено-белия екип. 

Усилията на Барселона ще бъдат насочени към привличането на нов нападател през лятото, но по всичко личи, че той ще е Лука Йович от Айнтрахт. И там развръзката е все още на прекалено ранен етап и предстои разплитането ѝ едва през лятото.