Съботният ден ще бъде много емоционален за феновете на Барселона при всички положения. Тогава те ще видят отбора си във финала за Купата на Краля и ще се надяват да бъде прибавен пореден трофей във витрината. 

Но големите емоции ще дойдат от очакваната раздяла с един от символите на клуба Андрес Иниеста. Според редица испански издания, магичният халф ще обяви, че напуска "Камп Ноу" веднага след последния съдийски сигнал на мача със Севиля. 

За очакваната раздяла се говори от доста време, но досега няма официално потвърждение. Полузащитникът ще поеме към Китай, а дотогава трябва да е ясно и името на отбора, който ще го ангажира. 

Знае се само, че контрактът му ще е за три години, а заплатата му ще е много по-голяма от тази, която взима при каталунците. Замесените в борбата за подписа му тимове са четири, но вече избраникът е ясен и името му ще се пази в тайна до събота. 

Ръководството, съотборниците и абсолютно всички в клуба са били уведомени от Иниеста в понеделник за решението му. В момента той поставя последните щрихи по сделката и ще си вземе емоционално сбогом с феновете след финала за Купата на Краля.