Треньорът на Барселона - Роналд Куман, сподели очакванията си относно дербито с Реал Мадрид. Ел Класико ще се проведе на стадион "Камп Ноу" и е с начален час 17:00. Куман бе категоричен, че не очаква съперникът да бъде уязвим след пораженията от Шахтьор в Шампионска лига и от Кадис в първенството, а дори напротив.

"Не очаквам съперникът ни да бъде уязвим, дори напротив. Сигурен съм, че не им липсва мотивация. Трябва да сме подготвени за този мач. Противникът ни има страхотни качества и е много опасен, когато притежава топката. Най-вероятно няма да ни оставят свободни пространства, както се случи в последните им няколко мача. Очаквам доста компактен Реал. Важно е дали Серхио Рамос ще играе. Той е един от най-добрите в света, а също така има и много силен характер, с който може да повлияе на играчите на Реал", заяви специалистът. 
 
"Планирам някои малки тактически промени и ще избера най-добрите играчи, за да вземем най-добрия възможен резултат. Затова и не искам да говоря за ролята на Антоан Гризман в този мач. Имаме доста играчи, но в крайна сметка най-важен е отборът. Предстои мач, в които има много напрежение, но аз съм в този спорт от много години и знам какво да очаквам", обясни Куман.