Легендарният бивш защитник на Барселона Карлес Пуйол също взе отношение по темата с неясното бъдеще на Неймар. Както е известно, звездата на ПСЖ е спряган непрекъснато с напускането на френския гранд през лятото. 

Неймар отива на Мондиала с пирон в крака

Голяма част от испанските медии свързват името на футболиста с Реал Мадрид. Пуйол смята, че макар и да е бил част от тима на Барселона, трансферът на Неймар в Кралския клуб не би представлявал някакъв проблем.

Припомняме, че бразилецът пристигна в ПСЖ през лятото на 2017 година за рекордната сума от 222 милиона евро. Според испанският бранител обаче парижани няма да склонят да продадат футболист, в който са инвестирали толкова пари.

Неймар иска Луис Енрике за треньор в ПСЖ

"Мисля, че Неймар може да премине в Реал, да. Не виждам никакъв проблем в това. Мисля, че ще му е трудно да напусне ПСЖ, защото те похарчиха много пари за него", коментира Пуйол пред бразилиския вестник "Estadao".

Освен Реал към Неймар проявяват интерес и от страна на Манчестър Сити. Капитанът на ПСЖ Тиаго Силва обаче наскоро заяви, че не вярва, че съотборникът му ще поеме в друга посока след края на сезона. 

Верати: ПСЖ без Неймар, е както Барселона без Меси

Иначе към момента бразилецът е контузен и се възстановява в родината си. В началото на месеца Неймар претърпя успешна операция на ходилото на десния крак в болница в Бело Оризонте. В тази част на крака на бразилския футболист е поставен пирон, който да стабилизира костта при нейното израстване.