Звездата на Барселона Лионел Меси е "невероятен играч", но също така според легендата на Челси Дидие Дрогба има поне двама по-добри от него, доказали се в историята.

Пабло Аймар: Този път Аржентина ще е световен шампион

"Меси може да спре сега и вече ще е сторил много за футбола. Ако спечели и световното първенство, ще се превърне легендарен футболист. Той вече е невероятен играч! Все още обаче не е на висотата на Мародна и Пеле, но не е толкова далеч", сподели Дрогба.

Както е известно, Меси се слави с феноменална кариера до момента с екипа на Барселона. Освен купища трофеи с каталунската фланелка, аржентинецът има на сметката си и множество индивидуални отличия, сред които цели пет Златни топки. 

Аржентина окупира базата на Ман Сити, докато "гражданите" са в Дубай

Към момента обаче Лео не може да се похвали с трофей с националния отбор на Аржентина. Тази година със сигурност ще пробва да се добере до него, като "гаучосите" не са постигали подобен успех от световното в Мексико през 1986 година. В предишното издание на надпреварата през 2014-а в Бразилия, Аржентина стигна до финала, но загуби от Германия с 0:1.