Голмайсторът на Барселона Роберт Левановски обаче, че отборът, който се представя колебливо през настоящия сезон, ще спечели нещо в края му. Полският национал бе като кръстник на благотворително събитие в Барселона, където бяха събрани повече от 80 хиляди евро за детската клиника в Сант Кугат дел Валес.

"Това е футбол е работим, за да играем по-добре във всеки мач. Мисля, че сега е перфектният момент да печелим и да играем по-добре. Сега ще играем във Виго, а после отиваме в Неапол за мача с Наполи в Шампионската лига. Трудно е да се обясни защо играхме така. Можем да сме по-добри, но имаме и много млади футболисти и трябва да вървим крачка по крачка", каза таранът.

"Първо трябва да погледнем себе си. Имахме интензивни тренировки пред седмицата, а утре ще е по-лека, защото в събота имаме мач. Надявам се да спечелим във Виго. Играем само за успех", допълни той.

"Моля всичките ни фенове за търпение. Ще играем задружно и мисля, че в края на сезона ще сме доволни как сме се представили. Сигурен съм, че ще спечелим много мачове, включително и в Шампионската лига. В края ще спечелим нещо", обеща Левандовски.

Той не пожела да коментира дали Ханзи Флик, с когото спечели всички трофеи с Байерн в Германия през 2020, може да наследи Шави в Барселона. "Кой е треньор на Барселона в момента? Шави. Това е, благодаря", каза полякът, който има още две години договор с клуба.