Нападателят на Барселона Луис Суарес не смята, че Неймар ще заиграе в Реал Мадрид.

"Ней е вече зрял човек и напълно съзнателно взе своето решение. Със сигурност го направи с много болка, защото беше щастлив тук“, коментира Суарес в интервю за „Marca“.

„Ние всички трябва да приемем, че той е имал други цели и е искал да поеме към постигането им. Това беше разбираемо решение, което той взе заедно със семейството си. Няма място за укор, само за възхита и чиста обич заради всичко, което даде на клуба, и заради отношенията ни през тези години", добави уругвайският футболист.

Дело проваля трансфер на Неймар в Реал Мадрид

Той бе запитан и за това как оценява възможността бразилецът да заиграе в Реал след година-две. „Не, изобщо не. Честно казано, не го виждам. Знам какъв човек е и колко се възхищаваше на Барселона и съотборниците си. Не виждам Ней в Мадрид", продължи нападателят.

Неймар "избухна" при въпрос за Реал Мадрид

ПСЖ отрече в договора на Неймар да има освобождаваща клауза 

„Валверде е треньор, който има голямо доверие в своите футболисти. Той не е променил много в Барселона, но е много по-различен от Луис Енрике. Двамата се различават в начина, по който водят тренировъчните занимания на отбора и мачовете.“

„Неймар е различен и специален футболист. Ние обаче взехме нови попълнения, които ни помагат много като Деулофеу. Паулиньо също се адаптира много добре към Барселона. Дембеле имаше лош късмет, че се контузи само няколко дни след трансфера си в Барселона. Когато се оправи, ние ще имаме възможност да видим неговите качества в пълен мащаб. Аз вярвам, че той ще ни изненада много. “