Звездата на Барселона Лионел Меси бил бесен на съотборника си Самуел Умтити, пише "Diario Gol". Според испанското издание аржентинецът е подразнен от факта, че Умтити мисли повече за непрекъснатите спекулации за бъдещето му, отколкото за представянето си на терена.

Барселона и Умтити все още не са започнали преговори за нов договор

Както е известно, напоследък около Умтити непрекъснато витаят слухове, тъй като все още не са започнали преговорите с каталунския клуб за подновяването на неговия договор. Контрактът на футболиста изтича през лятото на 2021 година, а защитникът е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед.

Според медиите в Испания обаче, той не желае да напуска Барса, а единствено иска да измъкне по-добри условия и по-голяма заплата. Именно тези странични фактори разфокусирали Умтити, според Меси и това довело до конфликт между двамата.

Умтити не се поддава на подлите номерца на Жозе

Освен това Меси предупредил съотборниците си да не губят концентрация точно в този момент от сезона. Припомняме, че Лео се наложи да спасява тима си срещу Севиля в мача от 30-ия кръг на Ла Лига. Аржентинецът влезе в игра в 58-ата минута, заменяйки на терена Усман Дембеле. Тогава каталунците губеха с 0:2, но попаденията на Суарес и Меси в последните секунди от редовното време, измъкнаха тима от първа загуба през сезона.