Мегазвездата на Барселона Лионел Меси разкри, че все още не е обмислял с какво ще се занимава след края на състезателната си кариера. Все пак аржентинецът не изключи възможността да практикува треньорска дейност.

Край! Меси подписа до 2021 година

“Не знам какво ще правя в бъдеще. Говорил съм си неведнъж с моето семейство как ще се възползвам от времето, след като сложа край на кариерата си. Винаги съм казвал, че не виждам себе си като треньор. Нямам такова усещане. В следващите няколко години това може и да се промени, но ще видим Когато краят наближи, ще реша”, призна Меси в интервю пред “Marca”.

Лео коментира и представянето на националния му тим Аржентина в квалификациите за световното първенство през 2018-а в Русия.

“Харесва ми да гледам футбол по принцип. Особено първенствата в Испания, Англия и Аржентина. Следя по малко от всичко”, каза Лео.

Меси: Не знам дали с Роналдо можем да сме приятели

“Беше труден период за нас. Минахме през три треньора и не е лесно да се адаптираш към условията, които поставя всеки един от тях. Всеки един има собствена философия и идеи, които изповядват", коментира аржентинецът.

“Тимът на Германия е сред фаворитите за спечелването на надпреварата, както винаги. Също така Бразилия, Испания и Франция. Те са по-силни сега и се класираха с лекота на световното”, допълни той.

Меси изтъкна Сити и ПСЖ, но не отписа Реал

“Вярно е, че италианският футбол не е този, с който сме свикнали през последните години. е мисля, че има какво да се направи щом не си се класирал. “Калчото” разполага с много силни отбори, каквито са Милан и Интер, но и те не са във формата от преди десет години. Малко по малко обаче ще се завърнат на правилния път. Преди всичко тези два тима трябва да се силни на европейско ниво”, каза още Меси.