Вицепрезидентът на Барселона Емили Русо захапа в интервю президента на клуба Хосе-Мария Бартомеу при поредната серия от недоразумения на високите етажи в клуба.

52 снимки

Русо излезе пред испанските медии, след като Бартомеу е поискал оставките на него и на още 3-ма членове на борда на директорите в клуба. Президентът се аргументирал с факта, че няма доверие на квартета след изтичането на информация за клубните дела напоследък. 

Самият Русо обаче не се смята за виновен за ситуацията и остана особено разочарован от това, че Бартомеу е съобщил новината по телефон. 

"Бартомеу ми се обади, за да каже, че иска преустрой борда. Той не беше щастлив от мен и останалите членове поради честото изтичане на информация за клубни дела, както и поради факта, че съм критикувал работата на изпълнителните директори", започна Русо. 

"Казах му, че аз говоря с медиите, но никога не критикувам играчите. Казах на Бартомеу, че е най-добре в тези времена да говорим на четири очи. Казах му, че ми трябва време да обмисля ситуацията, за да му отговоря. Тези неща обаче никога не бива да се правят по телефон", завърши гневният вицепрезидент. 

Следете всички новини около коронавируса в спорта ТУК