Аржентинският специалист Маурисио Почетино заяви, че се чувства по-зрял отпреди и признава, че някои негови изказвания в миналото не са били достатъчно мъдри. През 2018 година бившият наставник на Тотнъм сподели, че би предпочел да се завърне във фермата си в Аржентина отколкото преди да поеме Барселона.

Две години по-късно обаче, той призна, че изказването му не е било на зрял човек.

"В Еспаньол направих име, но не съм арогантен и не ми харесват подобни изказвания. Сега не бих казал подобно нещо, защото в живота никога не се знае какво ще се случи", каза той пред "El Pais".

"Тази година бях в Барселона и срещнах Бартомеу в един бар. Поздравихме се, защото децата ни учат в едно училище. Говорихме си пет минути. Това предизвика слух. Не искам да показвам неуважение към Барселона", продължи аржентинецът.

"Мисля, че аз и Брендън Роджърс сменихме малко мисленето в английския футбол. След това пристигането на Пеп затвърди това. Сега доминира асоциативната игра и позиционният футбол. Вече го няма дебатът Меноти - Билардо", добави още Почетино.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.