Бившият футболист на Барселона Ривалдо коментира, че каталунците не се нуждаят от привличането на Пол Погба. Както е известно, „балуагранас“ искаха да закупят френския полузащитник на Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка до момента няма индикации сделката да се случи.

„Погба е добър играч, но не мисля, че Барселона се нуждае от него в момента. Клубът подписа с Артур и Видал и сега ми изглежда, че има добър състав, за да започне новия сезон, както трябва“, започна Ривалдо, цитиран от Mundo deportivo. 

Бразилецът говори и за наставника на Атлетико Мадрид – Диего Симеоне, чийто тим само преди дни вдигна Суперкупата на Европа, след победа над Реал Мадрид (4:2).

„Симеоне е най-добрият треньор в Европа“, каза Ривалдо, който засегна и темата с Кристиано Роналдо. Както е известно, португалецът премина от Реал Мадрид в Ювентус срещу 117 милиона евро.

„Ювентус иска да открие другата страна Кристиано Роналдо. Въпреки неговите безспорни качества, той вече не е така млад, както преди. Това може би бе и сред причините за раздялата с Кралския клуб“, добави Ривалдо.

Моуриньо: Не ме интересува какво говори Погба, не съм бил по-доволен от него

Погба и Моу се хванаха за гушите, не си говорят