Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес отхвърли информациите, че преговоря за това да поеме тима на Барселона. Както е известно, настоящият наставник на „каталунците“ Роналд Куман е под сериозен натиск след последните две срещи на тима – загуба от Байерн Мюнхен с 0:3 в Шампионската лига и равенство от 1:1 срещу Гранада в Ла Лига, като и двата мача бяха на „Камп Ноу“.

По-рано днес Куман даде и прелюбопитна пресконференция, на която прочете написана предварително реч, след което напусна залата за пресконференции на „Камп Ноу”.

По тази причина Мартинес е в списъка с имена с потенциални негови заместници. Испанецът, който ръководи белгийския национален отбор от 2016 година, обаче заяви, че в тези слухове еняма никаква истина.

„Няма какво да коментирам. Очевидно слухове, винаги ги има. Това е футбол, нормално“, каза Мартинес пред „Eurorsport“.

"Когато загубите три мача, слуховете са, че ще загубите работата си. Когато нещата вървят добре и резултатите са добри. Слуховете обаче винаги ще бъдат налице, но няма смисъл да коментирам на този етап“, допълни още испанецът.

В момента Барса заема осмото място в Ла Лига с две победи и две равенства от първите си четири мача и вече се озова на шест точки зад лидера и действащия шампион Атлетико Мадрид, макар и с два мача по-малко игра.