Треньорът на Барселона - Кике Сетиен, говори след тежкото нулево равенство на своя отбор в гостуването на Севиля

"Първите 30 минути бяха много обнадеждаващи. Играехме добре, не давахме на Севиля да покаже силните си страни. Но след прекъсването за пиене на вода започнахме да играем по-бавно, губехме топката. След почивката продължихме да не сме достатъчно организнирани и вече Севиля беше отборът, който контролираше двубоя. Те винаги са способни да накажат съперника, когато им се оставят свободни пространства", коментира Сетиен.

Севиля - Барселона
15 снимки

"Не знаехме как да стигнем до голова ситуация. Домакините бяха наситили зоната пред наказателното си поле и ни беше трудно да пробием. Наясно бяхме, че това няма да е лесен мач. При това положение една точка е по-добре от нищо", отчете наставникът на Барса.

"Класирането? Шансовете не са същите, както преди мача, но Реал Мадрид още не е спечелил гостуването на Реал Сосиедад, а това е трудна задача. Сега идва времето на песимистите, но аз ще продължа да говоря за положителните неща, които правим. Нашият стил е такъв, че много рискуваме, играейки дълбоко в противниковата половина. Затова Тер Стеген е толкова важен за нас. Сега сме разочаровани, но утре ще видим света по различен начин", каза още Сетиен.