Треньорският костюм на Барса е "твърде голям" за Кике Сетиен, отсече бившият играч на каталунците Кристоф Дюгари в предаването си Team Duga по RMC. Той направи това след  равенството 2:2 с Атлетико Мадрид, в което сънародникът му Антоан Гризман влезе в 90-ата минута на мача.
 
"Сетиен е много симпатичен, но той няма ниво за Барса. Срещу Атлетико очевидно не знаеше какво да промени. Замени Серхио Бускетс в 85-ата мунута, за да вкара Ансу Фати. В последната минута пък пусна Гризман. Сигурен съм, че той няма нищо против Антоан.
 
Просто не знае как да подреди състава, как да управлява отбора, а и изглежда преуморен. Истината е, че просто е некомпетентен и треньорският костюм на Барса е твърде голям за него", заяви Дюгари. 
 
Той анализира подробно ситуацията със сънародника си Антоан Гризман на "Камп Ноу". Преди година френският национал премина от "дюшекчиите" в Барселона за внушителната сума от 120 милиона евро с цел да започне нов етап от кариерата си и да се забавлява заедно с Лионел Меси. Година по-късно той изглежда е в безизходица. 
 
"Антоан изгуби увереност. Изпълненията му не са добри. Губи лесно топката, което не е присъщо за него. Но това е резултат от треньорската работа", добави Дюгари.
 
Последният пълен мач на Гризман беше на 16 юни, когато Барселона победи с 2:0 Леганес.  В следващите срещи той записа 14 минути при 0:0 със Севиля, 65 минути срещу  Атлетик Билбао (1:0) и 10 минути в двубоя със Селта (2:2). През този сезон Гризман има 32 мача в Ла Лига, в които вкара 8 гола и направи 5 асистенции.