Отборите на Виляреал и Барселона се изправят един срещу друг в сблъсък от 15-ия кръг на испанската Ла Лига. Срещата стартира в 22:00 часа и ще можете да я гледате в пряко предаване по MAX Sport 4.

„Жълтата подводница“ е в серия от два поредни мача без успех, след като през седмицата допусна домакинска загуба с 0:2 от Манчестър Юнайтед в Шампионска лига, а миналия уикенд не успя да победи Селта като гост. Тимът заема незадоволителната 12-а позиция с актив от 16 точки, на цели 10 от топ 4, където се беше прицелил съставът на Унай Емери преди началото на сезона.

„Каталунците“, от своя страна, завършиха при нулево реми в домакинството си на Бенфика в ШЛ през седмицата, а миналия уикенд надделяха с минималното 1:0 над градския съперник Еспаньол в дебюта на Шави Ернандес като треньор на Барса. Отборът е 7-и в подреждането с 20 пункта и днес ще се опита да скъси дистанцията до четвъртия Атлетико Мадрид, който е с 26 точки.

За Виляреал днес може да не може да вземе участие нападателят Жерард Морено, тъй като ще е под въпрос до последния момент.

Доста по-сериозни са проблемите пред треньора на Барселона Шави. Със сигурност аут за двубоя са Ансу Фати, Серхио Агуеро, Педри и Мартин Брайтуайт, докато Сержи Роберто и Оскар Мингеса не са напълно излекувани от своите травми и остават под въпрос.


22:00 часа | ВИЛЯРЕАЛ – БАРСЕЛОНА

Ла Лига, 15-и кръг

Вероятни състави на двата отбора:

ВИЛЯРЕАЛ (4-3-3): 13. Херонимо Руи – 8. Хуан Фойт, 3. Раул Албиол, 4. Пау Торес, 24. Алфонсо Педраса – 5. Дани Парехо, 6. Етиен Капу, 14. Ману Тригерос – 21. Йереми Пино, 16. Арно Данжума, 11. Мой Гомес

Старши треньор: Унай Емери

БАРСЕЛОНА (4-3-3): 1. Марк-Андре тер Стеген – 18. Жорди Алба, 24. Ерик Гарсия, 3. Жерар Пике, Роланд Араухо – 21. Френки де Йонг, 5. Серхио Бускетс, 28. Николас Гонсалес –  Абдесамад Езалзули, 9. Мемфис Депай, 30. Гави

Старши треньор: Шави Ернандес


Главен съдия: Сесар Сото Градо, Испания

Стадион: „Естадио де ла Серамика“, Виляреал, Испания