Отново лятото се подава иззад ъгъла и отново е време за познатата от миналата година сага - отива ли Антоан Гризман в Барселона? Преди 12 месеца френският национал избра да остане в Атлетико Мадрид, като обяви решението си в специален филм. 

Но сега отново е разколебан дали да продължи на "Уанда Метрополитано" и пак се появяват информации в Испания, че каталунците са готови да го отмъкнат. И за да не се повтаря неяснотата от миналото лято, "дюшекчиите" искат отговор от него още преди края на сезона. 

Според вестник "Спорт", още днес французинът ще има разговор с всички отговорни фактори в клуба и ще стане ясно какви са плановете му. На срещата ще присъства и агентът му, така че индикациите са, че може да се стигне и до напускане, тъй като той вече подписа договор при подобрени условия с мадридчани. 

Откупната клауза в договора му е в размер на 200 млн. евро, но от 1 юли тя ще падне на 120 млн. Според вестник "Марка", от Барселона са склонни да платят такава сума и въпреки разочарованието от провала с трансфера му миналото лято, не са се отказали от подписа му. 

Такъв ход е одобрен от лидерите в отбора Луис Суарес и Лео Меси, които биха се радвали да си партнират с доказано име като него. Такъв трансферен ход би означавал и раздяла с рекордната покупка на клуба Филипе Коутиньо.